



A „Trattoria Moderna” az olasz konyha legjavát kínálja: a hagyományokat és a modernitást ötvözi. Kézzel készített tészták és ikonikus fogások.
Informális, stílusos légkör, ahol minden fogás frissen és gondosan készül.
Giulia: gasztronómia és tradíció összefonódása egy modern környezetben.
-In house pasteria-
-Iconic plates to share-
-Hand-rolled pasta-
-Artful antipasti platters-
Giulia.
Foglalás
Foglaljatok nálunk nagyobb társasággal is!
Alig várjuk, hogy együtt ünnepeljünk veletek!
A 8 főnél nagyobb foglalásokkal kapcsolatban kérjük keressen minket a reservation@gpclub.hu email címen.
A Giulia egy olyan hely, ahol a „Tavola” fogalma ugyanazt jelenti, mint az olasz emberek többségének. Nem csupán egy asztal, hanem egy hely, ahol ételeket, történeteket és gondolatokat lehet megosztani, régi és új arcokkal együtt.
Hiszünk a kényelem művészetében. Hogyha egy késői ebédre vagy éppen egy vacsora utáni lazításra vágynál, az ajtónk nyitva áll.


Előzetes bejelentkezés nélkül is szívesen látjuk vendégeinket, de kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szabad helyek száma korlátozott lehet.
Ezért kérjük, nézzék meg a foglalási lehetőségeinket.

Foglalj előre a hűs terasz részre!


Rólunk

Amikor először megfogalmaztuk a Giuliát, mindenképpen a hagyományos olasz ételeket akartuk modern formába önteni. Az első budapesti “Trattoria Moderna” célja, ilyen értelemben az egyensúly megteremtése volt a tradíció és kreativitás között. Minden falat friss és új élményt nyújt, a hagyományos és a kortárs ízek állandó ötvözésének professzionális, mégis közvetlen környezetben.

Galeotti Álmos
ALAPÍTÓ
Galeotti Álmos élete régóta a gasztronómia körül forog. Miután elvégezte a szakma egyik legrangosabb intézményét, az ALMA The School of Italian Culinary Arts-ot, több Michelin-csillagos étteremnél is dolgozott és közben fejlődött.
A saját éttermét közvetlen strukúrában nyitotta meg, meghatározó szakmai tapasztalatai felhasználva, a “fine dining” keretrendszerét némiképpen lazítva, ugyanakkor annak elveit mindig szem előtt előtt tartva.

Giuseppe Merlino
KREATÍV SÉF
Giuseppe Merlino az Uliassi étterem séfje már 10 éve. Végigjárta az összes lépcsőfokot a Senigalliai étteremben, és egy rendkívül tehetséges szakember vált belőle. Ő az étterem kreatív séfje, a menü megálmodója. Giuseppe és Álmos együtt dolgoztak, közösen vágytak arra, hogy közelebb hozzák az emberekhez a “fine diningban” tanult megoldásokat.
Kardos Dániel
executive chef
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
staff wanted
Mindig várjuk azokat a lelkes és elkötelezett embereket, akik lelkiismeretesen végzik munkájukat, és elhivatottak a vendéglátás iránt.
Az önéletrajzokat a következő email címre várjuk:
karrier@gpclub.hu
KONTAKT
A Giuliában minden falat az olasz örökség és a kulináris kreativitás csodás találkozása. Éld át velünk az eklektikus városi élményt.

Budapest,
1024 Retek utca 12.
Nyitvatartás:
Hétfő-Szerda
16:00-22:00
Csütörtök-Vasárnap
12:00-22:00
Konyha:
Csütörtök-Vasárnap
12:00-15:00
17:00-22:00
Konyhánk 15:00 és 17:00 óra között zárva tart.
Ebben az időszakban változatos koktéljaink és barfood különlegességeink közül válogathatnak.
Budapest,
Lövőház utca 2-6,
1024
kedd:
16:00-22:00
szerda-vasárnap:
12:00-15:00, 17:00-22:00