Panna cotta al pistacchio

Selymes panna cotta, amelyet édes, aromás pisztáciakrém tesz még különlegesebbé – lágy, elegáns befejezése az étkezésnek.

“Giulia” Tiramisu

Ez a desszert nem igényel bemutatást. Mi ánizs likőrrel azaz Sambuccával, amaretti keksszel és csokoládéforgáccsal tálaljuk.

Rucola, pesto, stracciatella

Olasz kis falvak utcáin sétálva szinte minden sarkon friss, ropogós focacciába rejtett ízekbe botlik az ember. Ezek a szendvicsek a hagyomány és a szenvedély egyszerű, mégis tökéletes találkozásai. Ezeket hoztuk el nektek két különböző verzióban. Húsos focaccia szendvics: „Friss focaccia ruccolával, speck sonkával, házi paradicsomszósszal és parmezánnal – igazi olasz ízkavalkád. Vega focaccia szendvics: „Friss […]

Rucola, pesto, speck

Olasz kis falvak utcáin sétálva szinte minden sarkon friss, ropogós focacciába rejtett ízekbe botlik az ember. Ezek a szendvicsek a hagyomány és a szenvedély egyszerű, mégis tökéletes találkozásai. Ezeket hoztuk el nektek két különböző verzióban. Húsos focaccia szendvics: „Friss focaccia ruccolával, speck sonkával, házi paradicsomszósszal és parmezánnal – igazi olasz ízkavalkád. Vega focaccia szendvics: „Friss […]

Trofie al pesto di pistacchio

Friss trofie tészta lágy, krémes pisztácia pesto-val, amely gazdag, diós ízeivel varázsolja el az ízlelőbimbókat. A trofie tészta Liguria régióból származik, míg a pisztáciapesto Szicília ízeit idézi.

Tagliatelle con gamberi e vodka

Téli étlapunk kedvenc étele új köntösben! A tagliatelle tésztát vodkás, paradicsomos, tejszínes és garnélás szósszal tálaljuk, ez egy 1980-as évekbeli olasz recept, amelyet újra életre kívánunk kelteni