Egy különösen ízletes olívabogyó, amelyet Valle del Belice régióban termesztenek.
Szeptember végétől szüretelik, illatos, intenzív és testes. Gyümölcsös olajat ad,
paradicsomos jegyekkel.
Klasszikus cézár saláta, amelyet római salátával, krutonnal, parmezánnal és cézár öntettel
készítünk. Feltétként választható sült csirkemell, bélszín vagy garnéla.
Egy olyan tál, melyet olaszország kedvenceivel töltünk meg: speck és mortadella sonka,
aszalt paradicsom, főtt és olajban tartott articsóka, kapri és nocellara olajbogyók, kisérőként
friss,ropogós focacciával. Tökéletes választás előételként, avagy italozás mellé egy kis
harapnivalóként akár több személyre is.
A friss pappardelle tésztát illatos vargányás tejszínes raguval teszünk igazán különlegessé,
melyet az ínyencek bélszín csíkos feltéttel is kérhetnek.
A carbonara bemutatást nem igényel, de mi egy személyes érintéssel, a citromhéj
aromájával tesszük különlegessé
Téli étlapunk kedvenc étele új köntösben! A tagliatelle tésztát vodkás, paradicsomos,
tejszínes és garnélás szósszal tálaljuk, ez egy 1980-as évekbeli olasz recept, amelyet újra
életre kívánunk kelteni
Ez a desszert nem igényel bemutatást. Mi ánizs likőrrel azaz Sambuccával, amaretti
keksszel és csokoládéforgáccsal tálaljuk.
Selymes panna cotta, amelyet édes, aromás pisztáciakrém tesz még különlegesebbé – lágy,
elegáns befejezése az étkezésnek.
ALLERGÉN TÁBLÁZAT
1. Glutén 2. Rákfélék 3. Tojás 4. Hal 5. Földimogyoró 6. Szójabab
7. Tej 8. Diófélék 9. Zeller 10. Mustár 11. Szezámmag 12. Kén-dioxid
13. Csillagfürt 14. Puhatestűek
Ha az étel tartalmazza az allergént a receptúra szerint. feltüntettük az allergén anyag sorszámát.
A felszolgálás 13,5%-os szervízdíjat tartalmaz a számla végösszegén. Áraink Forintban értendők, és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A böngészési élmény fokozása, a személyre szabott hirdetések vagy tartalmak megjelenítése, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk. Az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhat a sütik használatához.