Tagliere di antipasti
Egy olyan tál, melyet olaszország kedvenceivel töltünk meg: speck és mortadella sonka, aszalt paradicsom, főtt és olajban tartott articsóka, kapri és nocellara olajbogyók, kisérőként friss,ropogós focacciával. Tökéletes választás előételként, avagy italozás mellé egy kis harapnivalóként akár több személyre is.
Insalata Caesar
Klasszikus cézár saláta, amelyet római salátával, krutonnal, parmezánnal és cézár öntettel készítünk. Feltétként választható sült csirkemell, bélszín vagy garnéla.
Burrata alla puttanesca
A selymes bazsalikomos pestókrémre paradicsomos, szardellás, olívabogyós és rukkolás mixet halmozunk, amit ropogós kenyérkockákkal egészítünk ki. Erre helyezzük a lágy, krémes burratát, amit zöld olajjal meglocsolunk, majd pisztáciával és Maldon sóval szórunk meg.
Olivabogyó “Nocellara” & Focaccia, rozmaring
Egy különösen ízletes olívabogyó, amelyet Valle del Belice régióban termesztenek. Szeptember végétől szüretelik, illatos, intenzív és testes. Gyümölcsös olajat ad, paradicsomos jegyekkel.